Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelvek értelmében.
További információkért kattintson ide!

Rólunk

Az Intó Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult, 100%-ban Magyar tulajdonú vállalkozás. A Facom szerszámok importálásával 1993 óta foglalkozunk.

A kiváló minőségnek és a rendkívül széles választéknak köszönhetően Magyarországon az ipar egész területén jelen vagyunk. Eredményeink elérésében kiemelkedő szerepe van a cégünk iránt elkötelezett vásárlóinknak.

Termékkínálatunk széles skálájával igyekszünk vásárlóink minden igényét kielégíteni, ezért szinte az egész ország területén megtalálhatja viszonteladóinknál is prémium kategóriájú termékeinket. Így szeretnénk hozzájárulni, hogy partnereink mindig az adott munkának a legjobban megfelelő eszközöket választhassák, ami egyúttal biztosítja a lehető legjobb ár/érték arányt. Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk.

Honlapunk és webshopunk létrehozásával az a célunk, hogy üzleti partnereink tevékenységét folyamatosan támogassuk és hogy hozzájáruljunk a sikeres működésükhöz.

Cégünk a jövőben is arra törekszik, hogy megbízható partnere legyen az évről évre folyamatosan emelkedő vevőkörünknek, és hogy készséggel állhasson az Önök rendelkezésére.